Hakkasin endale uut chari tegema kuid enne kui valmis sain maple crashis nüüd väidab et acc in use ja ei saa sisse logida. Kellelgi soovitusi kuidas olukorda parandada?
Mul on krt kõvasti üle 4 aasta taasi, ma räägin enda seisukohalt. Otseloomulikult võtke mängult kõik mis võtta annab, kui te seda mängite.
Ärge minu otsa üldse vaadake, ma mängin teistmoodi ja see võib riivata mängu maksimaalset kogemust.
Rusikas, mage ta on, vahet ei ole mis elemente ta kasutab. Mul üks on ja seal ei ole tõesti rohkemat kui mul juba on.
Mul on krt kõvasti üle 4 aasta taasi, ma räägin enda seisukohalt. Otseloomulikult võtke mängult kõik mis võtta annab, kui te seda mängite.
Ärge minu otsa üldse vaadake, ma mängin teistmoodi ja see võib riivata mängu maksimaalset kogemust.
Rusikas, mage ta on, vahet ei ole mis elemente ta kasutab. Mul üks on ja seal ei ole tõesti rohkemat kui mul juba on.
Njah,minu absoluutne esimene char jääb siiski I/L Wizardiks Beras tegin Sin-i tänu venna Sin-i inspiratsioonile,kes praeguseks juba guittinud maple
keegi ehk viitsiks seletada selle tasuta 2x kaartide teema ära nagu? sain mingid kaardid, kasutasin ära, et kust ma nüüd selle 3h kaardi saan, või uued tasuta vms?
_________________ One spliff a day keeps the evil away.
WAKE, BAKE, EAT - REPEAT
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT + 3 Hours
Page 10 of 40Goto page : Previous1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40Next