Ettepanekud

Vaba vestlus teemadel, mis ei mahu teistesse kohtadesse

Re: Ettepanekud

Postby saiyan » Tue Dec 13, 2011 4:01 pm

Ei funktsioneerinud mul ka login, pidin chromes ise kustutama cookied.
saiyan

Advertisement

Postby .-=Z=-. » Thu Dec 15, 2011 11:00 am

jeap, pealle küpsiste kustuamist sai logitud, aga lingid "vaata lugemata postitusi" all ei funka mul :/
kroomi kasutan
I hope this post made you smile.
And if not, i really don't give a fuck.
.-=Z=-.

Postby fiir » Sat Dec 17, 2011 4:53 pm

.-=Z=-. wrote:jeap, pealle küpsiste kustuamist sai logitud, aga lingid "vaata lugemata postitusi" all ei funka mul :/
kroomi kasutan

See tuleks korda teha kiiremas korras, foorumit nii ebamugav lugeda atm.
fiir

Postby Skyzer » Sat Dec 17, 2011 5:36 pm

viga on arusaadav ja see tekkis uue phpbb-seo modi paigaldamisega. üritan sellele jälile saada ja ära parandada.
Skyzer
Admin

Postby Skyzer » Thu Dec 22, 2011 10:50 am

fiir wrote:
.-=Z=-. wrote:jeap, pealle küpsiste kustuamist sai logitud, aga lingid "vaata lugemata postitusi" all ei funka mul :/
kroomi kasutan

See tuleks korda teha kiiremas korras, foorumit nii ebamugav lugeda atm.

parandatud ja töötab
Skyzer
Admin

Postby Skyzer » Thu Jan 12, 2012 5:39 pm

Jälgisin kuidas reklaamist raha tiksub ja ega google adsensiga eriti ei tulegi, kui foorumil on päevas keskmiselt 300 külastamist ja google maksab ainult reklaami peale klikkimise eest, aga mitte selle näitamise eest. Kokkuvõtteks kuu jooksul saan €2 tulu (~8 klikki) ja kokku teeninud siiamaani €10. Palju aastane domeenimaks oli, €70? :troll:
adsense.PNG
adsense.PNG (4.31 KiB) Viewed 255 times

Maksmata ei jää domeenitasu kindlasti, aga lihtsalt selle reklaamituluga niivõrd väike osa saab kaetud domeenimaksust :D
Foorumisse tuleb veel reklaam SmartAd.ee poolt. Nemad maksavad juba puht reklaaminäitamise eest (€0.4 CPM). Reklaam hakkab ilmuma ka muudes kohtades peale headeri, aga kindlasti mitte häirivates kohtades nagu all keriv tekst vms nagu kunagi vanas foorumis oli juhtunud. SmartAd ütles et keskmiselt näidatakse bannerit unikaalsele kasutajale 2 korda ehk siis kui minna: ftfoorum main page -> foorumiosa -> ja kui kolmas leht on mingi topic, siis seal enam ei olegi bannerit.
Esimene reklaam tuleb homme rahvaloenduse kohta overlay bannerina. Järgnevad reklaamid tulevad ostukeskuste kohta dogear bannerina.
Kus asuvad overlay või dogear bannerid saab teada siit.
Skyzer
Admin

Postby .-=Z=-. » Fri Jan 13, 2012 1:16 pm

offtopicuse üle ühe peale igat posti reklaam, ning your rich my friend
I hope this post made you smile.
And if not, i really don't give a fuck.
.-=Z=-.

Postby Skyzer » Tue Jan 17, 2012 5:17 pm

.-=Z=-. wrote:offtopicuse üle ühe peale igat posti reklaam, ning your rich my friend

Topikutes ei ilmu google reklaami millegipärast ja seal üleval päises reklaami pole kunagi. Ma polegi aru saanud miks see nii on. Nii et not an option.

Võtsin tehnoloogia all 2 foorumiosa kokku, nüüd riistvara/tarkvara/programmeerimine on koondatud vaba vestluse alla ja kõik postid liigutatud sinna.
Pakuksin veel singleplayer ja online mängud ühte foorumiossa koondada, sest ei ole selget piiri mis on puhas online mäng ja mis ainult singleplayer. Isegi kui kõik PC mängud oleksid ühes foorumiosas, siis mängu nime järgi või jutu põhjal saab ilusti vahet tehtud kas jutt käib onlainist, campaignist või mõlemast.

Iga foorumiosa juurde tuleb sellega sobiv ikoon. Praegu TEADAANDED/REEGLID juures on juba selline Image

P.S facebookis-s tegin fännilehe, pange LIKE kindlasti :) http://www.facebook.com/pages/Freetime- ... 5119197909
Skyzer
Admin

Postby Skyzer » Sun Feb 05, 2012 9:23 pm

Järgmine plaanitud uuendus foorumile.
http://www.phpbb.com/customise/db/mod/thanks_for_posts/
Sellega saab igale postile panna Thanks (nagu Like)
Näide:
post_rating.png
post_rating.png (134.9 KiB) Viewed 186 times

Ja seda peaks saama lisada ka ainult kindlatesse foorumiosadesse, näiteks naljanurga alla.
Foorumisse ilmub see uuendus paari nädala jooksul
Skyzer
Admin

Postby asd » Mon Feb 06, 2012 5:29 pm

Tore! :)
70€ maksad koos hostiga ikka jah? :D
Image
asd
Moderaator

Postby Skyzer » Mon Feb 06, 2012 10:10 pm

jah, sellele leidub ikka raha
Skyzer
Admin

Postby Cyrus » Fri Feb 10, 2012 6:38 pm

Veits palju ei maksa? Ma ise rendin http://www.leaseweb.com/en/cloud-hosting/express-cloud sellisest kohas "Express - M" VMi ja täitsa rahul olen sellega ja hind on ka soodne. Ainuke mille terms of service pole nii strickt. Mul oli eriti vaja seal IRCu boti hostida ja ühte veebiotsa. Enamus teisi VPS providereid keelavad paljud asjad ära sh. IRCU botid, see ka muidugi keelab mingit tüüpi bote aga mitte kõiki. Ja ainuke koht kus ma panin tähele, et Windowsi serveri eest ei panda 10$ otsa vs linuxiga mida enamus teised providerid teevad. Ainuke miinus on see, et see on cloud hosting ehk siis VMid on kuskil clusteris ja alati ei pruugi sa omale määratud ressurssi täies mahus saada kasutada.
Cyrus

Postby Skyzer » Fri Mar 30, 2012 2:34 pm

Cyrus wrote:Veits palju ei maksa? Ma ise rendin http://www.leaseweb.com/en/cloud-hosting/express-cloud sellisest kohas "Express - M" VMi ja täitsa rahul olen sellega ja hind on ka soodne. Ainuke mille terms of service pole nii strickt. Mul oli eriti vaja seal IRCu boti hostida ja ühte veebiotsa. Enamus teisi VPS providereid keelavad paljud asjad ära sh. IRCU botid, see ka muidugi keelab mingit tüüpi bote aga mitte kõiki. Ja ainuke koht kus ma panin tähele, et Windowsi serveri eest ei panda 10$ otsa vs linuxiga mida enamus teised providerid teevad. Ainuke miinus on see, et see on cloud hosting ehk siis VMid on kuskil clusteris ja alati ei pruugi sa omale määratud ressurssi täies mahus saada kasutada.

Sry et varem pole vastanud, ununes. Aga nii kallis on sellepärast, et ftfoorum on ju *.ee domeenis. Ja meil on aastane domeenitasu miski 20 € + veel hostimistasu, mis teebki minu mainitud summa kokku.

edit: järgneva aasta eest sai hiljuti tasutud, nii et olge mureta :D
Skyzer
Admin

Postby GREGOR » Sat Mar 31, 2012 2:22 am

sellega võiks ka midagi teha, ühtegi lugemata ega ühtegi uut sõnumit pole aga teema on teine ->
Image
Image
GREGOR

Postby Skyzer » Mon Apr 02, 2012 3:33 pm

ei tea kohe öelda mis viga on, räägime msnis ja jõumae koos jälile veale
Skyzer
Admin

Previous

Return to Vaba vestlus