Soovitage nutitelefoni!

Kõik arvutitest, telefonidest, riistvarast, tarkvarast, programeerimisest ja üldse kõikvõimalikest elektroonikaseadmetest ja huvitavast tehnoloogiast

Soovitage nutitelefoni!

Postby Alz » Sat Jun 04, 2011 12:08 am

Tervist!
Lugu siis selline, et suveks oleks tarvis nn. nutitelefoni, millega vajadusel netis käia ja asju ajada. Põhimõtteliselt suvel on palju ringi rändamist ja läpakat kaasas tassida on tüütu, pealegi seda keeruline laadida jms... Kuna on netis teatud asjaajamisi, mis vaja iga päev korda ajada, siis ongi vaja telefoni. Tõenäoliselt siis touch-screeniga mingisugune. Ise olen nende koha pealt väga võhik... Uut päris osta ei tahaks, usun et kasutatud saan heas korras ja kõvasti odavamalt kätte. Siinkohal ongi paar küsimust: Mis firmat eelistada? Olen kuulnud, et htc on hea... kuidas on samsungiga? nokia? Mis hinnaklassi jäävad need moblad? Kas alla 100€ on lootust mingi üpris normaalne vidin kätte saada? Suur tänu! Kõik abistav informatsioon on teretulnud.
Operaator on mul elisa... kui keegi oskab selle kohta midagi öelda, siis kas netis käimine on vaikimisi juba võimalik ja summa lihtsalt lisandub tavaarvele? On see väga kallis? Mingisugune perepakett peaks olema elisas mul...

Tänan!
Alz

Advertisement

Re: Soovitage nutitelefoni!

Postby Alvin » Sat Jun 04, 2011 7:18 am

Minuteada selline tegelane nagu Nokia X2-01 peaks olema nagu kriitikat kannatav. Ta on uuest peastki üsna odav, ma arvan, et kui mingi korraliku telefoni hea diiliga saad, siis toodab ju. Aga Nokia x2 pidavat täielik ajunuss olema vahepeal. Ei ole tegu puuteekraaniga muidugi.

Mustsõstral (blackberry) ehk on midagi korralikku.
Nokia N-seeria tasub uurimist. Endisel klassivennal on mingi N97 loom. Mingeid halvustavaid kommentaare pole kuulnud selle kohta. Aga ta uuest peast võib üsna kallis olla, ma ei tea kuidas nad kasutatud peast liiguvad.
Alvin

Postby Wookie » Sat Jun 04, 2011 9:10 am

Kui tahad vastupidavat ja töökindlat ilma puutetundliku huinjaata siis Nokia N95 endine lipulaev. Ma ütleks, et see telefon on maailma parim. Kõik asjad on olemas WiFi'd, 5MPix kaamera, mälukaart kuni 16GB. Kui aga see ei sobi siis jah N97, Sony Ericsson Arc, elisas oli just SE'ga hea pakkumine. Aga jah muidu N95'e saab kätte vist juba 100 euriga kui mitte vähem. Vaata otsi soov'i taolised portaalid läbi.
Kjuub wrote:sa olid see deformeerunud sõrmega dj, kes kunagi okastraadi otsa jooksis ja nutma hakkas?

Image
Wookie
Moderaator

Postby Alz » Sat Jun 04, 2011 1:40 pm

Aga kuidas muidu - kas soovitate puuteekraaniga pigem või vaadata mingit nuppudega pigem? Kuidas netis surfamine kummagi puhul on? Et kas on parajalt smooth või üpris nõme? :P
Põhimõtteliselt jah, uuest peast telefone võite ka soovitada... kui ei ole kallis ja asja ära ajab :)
Alz

Postby Arks » Sat Jun 04, 2011 1:51 pm

touchscreeniga on rõve jama sellega, et koguaeg hakkad valedele asjadele vajutama jne, lõpuks viskab rõvedalt koppa ja vahetad oma vana tellise vastu tagasi, nagu ma kohe teen :D

tbh, mu vana jublakas on kergelt 2x väiksem, kui see värdjas kolakas tatsskriin
anyway buttons ftw
Arks

Postby Wookie » Sat Jun 04, 2011 2:04 pm

Nupud alati FTW. No ma ütleks, et N95'ga on väga lebo netis surfata ja asju ajada. Hea vastupidav symbian ja kõik asjad seal.
Kjuub wrote:sa olid see deformeerunud sõrmega dj, kes kunagi okastraadi otsa jooksis ja nutma hakkas?

Image
Wookie
Moderaator

Postby Alz » Sat Jun 04, 2011 3:00 pm

Selge... vaatasin, n95 keegi hetkel kuskil ei müü.. kas on mingeid alternnatiive? Et otsides saaksin silmad lahti hoida ja mitut mobiili jahtida näiteks? Alternatiivi ses suhtes, et oleks sama hea, kui Wookie väidab n95 olevat :)
Ei pea tingimata nokia olema... kõik, mida on hea kasutada ja on odav, läheb loosi! :)

EDIT/
Keegi Nokia E63 kohta oskab öelda mõnd head sõna? Või halba? :) Tänase päeva jooksul oleks hea inffi saada sellele :) Tänan!!
Alz

Postby Wookie » Sat Jun 04, 2011 3:40 pm

Soov.ee lahti 65 euri kõige odavam.

E seeria telefonid, on ka väga normaalsed. Kuigi nende kohta nagu erilist infot ei oska öelda. Pidavat vist olema äriklassi telefonid kui ma ei eksi, N seeria seevastu on nutitelefon.

Image
Wookie
Moderaator

Postby Panomees123 » Sat Jun 04, 2011 5:59 pm

imo oleks okei kui ostad nokia 3110 ja ipod Touchi. ipod touchi vs samsung star wifi, siis sell lutsu ma visakaks heameelega minema ja loodaks et saan ipodiga helistada lol :D
Join League of Legends now!

RoYaLFLuSH wrote:Tra mida te vingute ja m6lisete, minge lugege miki hiirt, siis ei pea vinguma
Panomees123

Postby Uvula » Sun Jun 05, 2011 7:39 pm

Arks wrote:touchscreeniga on rõve jama sellega, et koguaeg hakkad valedele asjadele vajutama jne, lõpuks viskab rõvedalt koppa ja vahetad oma vana tellise vastu tagasi, nagu ma kohe teen :D

tbh, mu vana jublakas on kergelt 2x väiksem, kui see värdjas kolakas tatsskriin
anyway buttons ftw

Mis lollust sa suust välja ajad?? Sul vist eriti gigantsed näpud või geelküüned... Isegi 2.8" resistive erkaaniga saab normaalselt asjad aetud.. Pole absoluutselt mingeid lisanuppe vaja.

Hetkel HTC HD mini ja väga rahul (välja arvatud Windows OS). Ekraan 3.2" ja capacitive. Kõik vajalikud toimingud saan netis tehtud: YouTube, kooli Flash lehed, pank, foorumid, msn+ excel, word, pdf lugemise võimalus jnejne.
4.3 ekraaniga võib tunduda "kolakas" aga 3.2 on selline paras suurus.

TouchScreen ftw
Twitter: TheUvular
Uvula

Postby .-=Z=-. » Mon Jun 06, 2011 9:15 am

nokiat üldse ei soovitaks nutitelefoniks võtta, nokia/LG/siemens jm>SE>HTC>Apple imo minu valikus järjestikkus
I hope this post made you smile.
And if not, i really don't give a fuck.
.-=Z=-.

Postby Willy » Mon Jun 06, 2011 7:54 pm

Üldiselt ise soovitaks Androidiga nutitelefoni. Ise ajasin ZTE'le küüned taha, kuni veel Eestis müügil oli, nüüd vast saab Soomest kõige lähemalt. Igati rahul (Y)
Willy

Postby Almighty Treax » Mon Jun 06, 2011 11:39 pm

well SE x8 kui silma alla satub vaata kiiresti mööda... aku max 1p kui natukenegi kasutad teda netis/mang/dokid. 2.1 on max uuendus.. on ka xda versioonina ginger aga see ei tohiks töödata korralikult imo... HTC ainuke valik nutitelefonina , muud võid maha kanda.
See on Esimene rida.
See on Teine rida.
See on Kolmas rida.
Viiendat rida ma ei tee.
Almighty Treax

Postby chewy » Tue Jun 07, 2011 1:15 am

nutitelefon siis androidiga kindlasti. sitta kanti tasuta appe ja stabiilne erinevalt nokia symbiani käkerdisest. endal on LG GT540. väga hea nutitelefon oma hinna kohta. mingi 80-100€ peaks kasutatud isendi kätte saama. ja see, et HTC on ainuke valik .... LOL. Jah, HTC on hea aga võimsuse/funktsionaalsuse kohta liiga overpriced. LG telefonid on raudselt parema hinna/kvaliteedi suhtega.
chewy

Postby Limpa » Tue Jun 07, 2011 10:30 am

ostsin veits aega tagasi htc wildfire, igati hea telefon.. ekraan on täpselt paraja suurusega, 5mpix kaamera, mälukaart kuni 16gb, netis surfata ka hea ja lihtne.. väga vähe läägib.. 230 eur maksab emt kliendile
Limpa

Next

Return to Tehnoloogia vaba vestlus