3G ja prema levi parandamine kodus

Kõik arvutitest, telefonidest, riistvarast, tarkvarast, programeerimisest ja üldse kõikvõimalikest elektroonikaseadmetest ja huvitavast tehnoloogiast

3G ja prema levi parandamine kodus

Postby .-=Z=-. » Tue Feb 21, 2012 8:25 pm

ehk kuna ma elisa ori veel mingi aastake (ilgelt nõrk operaator), aga ilgelt pinda käib, et telefonis (mitte pulgas) on kodus sees väga hüplev ühendus edge ja 3.5g vahel...
keegi teab mis krdi junniga ma toas sees saaksin levi võimendada vms? tavaliselt ühendan telefoni arvutiga USB kaabliga (galaxy s2-e) ning kasutan seda modemina.. aga ilgelt pinda käib kui vahepeal ühendus katkeb... majast väljas problemo netu.. maitea aknad peegeldavad vms?
I hope this post made you smile.
And if not, i really don't give a fuck.
.-=Z=-.

Advertisement

Re: 3G ja prema levi parandamine kodus

Postby Panomees123 » Wed Mar 07, 2012 6:10 pm

muuda sätteid, et see ainult hspa või 3.5g hoiaks, vähemalt mu netipulagal see töötab nii ja mingises galaxy telefonis ka.
Join League of Legends now!

RoYaLFLuSH wrote:Tra mida te vingute ja m6lisete, minge lugege miki hiirt, siis ei pea vinguma
Panomees123

Re: 3G ja prema levi parandamine kodus

Postby .-=Z=-. » Wed Mar 07, 2012 10:57 pm

nu jah toimib jah, aga kui parem levi kaob on ka kööga... kord olin lõuna eestis põldude vahel.. telefon oli justkui välja lülitatud, luku maha võtsin sain helistada alles -.-"

maitea mis bug.. eks uue tehnika omanikud olegi nende testijad

a ja kui kodus peale panen, siis nagu näitab et nett on, aga andmeside igakord ei toimi, vahel laggib :/ (laggib nii et connection problems, ilma lukuta lihtsalt tavaline lagg)
I hope this post made you smile.
And if not, i really don't give a fuck.
.-=Z=-.

Return to Tehnoloogia vaba vestlus