http://www.leagueoflegends.com/
Keegi mängib?
Lisage: ip0wns
Hetkel lvl 17
mingi paar nädalat tagasi alustasin mängimist.
Tahaks mingi ftfoorumi meeskonnaga 5vs5 teha..
Kui paljud teist üldse mängib seda?
Moderator: eestikaa

Rix wrote:sa oled mul vist juba listiski ...
Imo väga valesid asju ostsid vladile, need recommended ei ole alati kõige paremad. Kuid kindlasti on Olafiga raskem kui Vladiga, kuna pooliga saad pea igast gankist vehkat teha. Olaf on jungle char ja sellest sa vaevalt midagi tead veel ... ja isegi kui sa ise oskad jungeldada, siis solo ques on see praktiliselt võimatu, kuna kõik laned võetakse ära enne kui sa level 6 saad.

asd wrote:Rix wrote:sa oled mul vist juba listiski ...
Imo väga valesid asju ostsid vladile, need recommended ei ole alati kõige paremad. Kuid kindlasti on Olafiga raskem kui Vladiga, kuna pooliga saad pea igast gankist vehkat teha. Olaf on jungle char ja sellest sa vaevalt midagi tead veel ... ja isegi kui sa ise oskad jungeldada, siis solo ques on see praktiliselt võimatu, kuna kõik laned võetakse ära enne kui sa level 6 saad.
Junglemisest ma natuke tean.
Jooksin ühest mapi otsast teise.. On vist ju junglemine?ja siis olin kas bottom või top..
Ja mingi nädal või 2 tagasi juhtusin stream3d.tv-st vms mingid eesti cup-i vaatama ja sealt lisasin ka natuke inimesi endale listi.
Suht huvitav oli vaadata 1vs1 mängu.

Alvin wrote:m2ngisin yhe korra seda m2ngu... nagu - too easy lihtsalt. No creep pull, no deny, 10/0 ashe tuimalt. Lane control concept pmst ei eksisteeri, gankida yli lihtne :S

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest