League of Legends - Free Online Game | LoL

Vestlus PC ja MAC mängude teemal

Moderator: eestikaa

League of Legends - Free Online Game | LoL

Postby asd » Fri Apr 22, 2011 2:39 pm

http://www.leagueoflegends.com/

Keegi mängib?
Lisage: ip0wns
Hetkel lvl 17
mingi paar nädalat tagasi alustasin mängimist.
Tahaks mingi ftfoorumi meeskonnaga 5vs5 teha..
Kui paljud teist üldse mängib seda?
Image
asd
Moderaator

Advertisement

Re: League of Legends - Free Online Game | LoL

Postby Dookie » Fri Apr 22, 2011 2:52 pm

mängin sügisest saati vahelduva eduga nime all xdookiex
Dookie

Postby Rix » Fri Apr 22, 2011 2:56 pm

selle foorumi rahvast mängib suht palju tegelikult ... vähemalt mis foorumist alles on jäänud.
Mängin kah nii kuidas juhtub ja kuidas viitsin, nime all Millak
Rix

Postby etzzz » Fri Apr 22, 2011 8:22 pm

vahel sattun sisse: nodiacLOL
etzzz

Postby asd » Sat Apr 23, 2011 7:41 am

Kutsuge pelama kohe kui mind online näete.. võite kirbada ka..
:D
Image
asd
Moderaator

Postby Rix » Sat Apr 23, 2011 12:25 pm

Kirjutage taha kah mis levelid te olete ja mis champe te kõige meelsamini mängite ... või noh, millega te ise arvate, et mängida oskate. Te enamus alla 30 raudselt, seega peaks mingi sellise tiimi kokku panema, et kõigil võimalus oleks.
Rix

Postby asd » Sat Apr 23, 2011 12:59 pm

Ma sain tasuta 350riot pointsi ja ostsin endale 3 päevaks xp boosti. Loodan, et hoorab nädalavahetusega mingi 20+ ära :D
Iga võiduga saab hetkel mingi 300+ xp.. päris hea.

Ise ostsin alguses Olaf-i ja mängisin sellega, aga kuan sellega on suht raske mängida, siis kogusin 6300IP kokku ja ostsin vladimiri.
Hetkel lvl 18.

Vladimiriga on suht kerge mängida.
;)
Image
asd
Moderaator

Postby Rix » Sat Apr 23, 2011 1:14 pm

sa oled mul vist juba listiski ... :roll:

Imo väga valesid asju ostsid vladile, need recommended ei ole alati kõige paremad. Kuid kindlasti on Olafiga raskem kui Vladiga, kuna pooliga saad pea igast gankist vehkat teha. Olaf on jungle char ja sellest sa vaevalt midagi tead veel ... ja isegi kui sa ise oskad jungeldada, siis solo ques on see praktiliselt võimatu, kuna kõik laned võetakse ära enne kui sa level 6 saad.
Rix

Postby Imperia » Sat Apr 23, 2011 1:31 pm

IGN Valmount - 30. Rankedis mängin Ashe, solo 5v5 duo premade Jannaga, seega võin Ashe vast oma nö. leivanumbriks pidada.

Üldiselt, keegi siit vähe tõsisemalt ka asjaga tegeleb? Alguses sai elo suhteliselt ära rikutud kui niisama proovi pärast mängimas sai käidud, laskusin kuskil 890 kanti. Nüüd mingi hetk sai asi käsile võetud ja duosime mingi kutiga 890 - 1205 nii, et kuskil 17-20 võitu ja 3 kaotust vms. Nüüd kui kooliasjadega ühele poole saab tahaks mängu jälle käsile võtta ja miskine 1400 ära grindida.

Uutele siis nii palju, et infot buildide kohta, streame, foorumeid jms leiab järgnevatelt saitidelt :

http://www.solomid.net/
http://www.clgaming.net
http://www.mobafire.com
http://www.leaguecraft.com
http://league.planet.ee < eestlaste LoL'i kommuun.

Tulevikus ka www.absolutelegends.eu mida siis jooksutavad sellised nimed nagu WetDreaM ja Wickd. Olen ka ise AL'i staffis tegev ning nii palju võib vast öelda, et aprilli lõpp/mai algus peaks sait üles tulema.
Imperia

Postby asd » Sat Apr 23, 2011 1:46 pm

Rix wrote:sa oled mul vist juba listiski ... :roll:

Imo väga valesid asju ostsid vladile, need recommended ei ole alati kõige paremad. Kuid kindlasti on Olafiga raskem kui Vladiga, kuna pooliga saad pea igast gankist vehkat teha. Olaf on jungle char ja sellest sa vaevalt midagi tead veel ... ja isegi kui sa ise oskad jungeldada, siis solo ques on see praktiliselt võimatu, kuna kõik laned võetakse ära enne kui sa level 6 saad.

Junglemisest ma natuke tean.
Jooksin ühest mapi otsast teise.. On vist ju junglemine? :D ja siis olin kas bottom või top..

Ja mingi nädal või 2 tagasi juhtusin stream3d.tv-st vms mingid eesti cup-i vaatama ja sealt lisasin ka natuke inimesi endale listi.
Suht huvitav oli vaadata 1vs1 mängu.
Image
asd
Moderaator

Postby Imperia » Sat Apr 23, 2011 1:53 pm

asd wrote:
Rix wrote:sa oled mul vist juba listiski ... :roll:

Junglemisest ma natuke tean.
Jooksin ühest mapi otsast teise.. On vist ju junglemine? :D ja siis olin kas bottom või top..

Ja mingi nädal või 2 tagasi juhtusin stream3d.tv-st vms mingid eesti cup-i vaatama ja sealt lisasin ka natuke inimesi endale listi.
Suht huvitav oli vaadata 1vs1 mängu.

http://www.mobafire.com/league-of-legen ... king-12328

Saad sealt vast päris asjakohast infot Olafiga jungeldamise kohta. Seda buildi sai ise harrastatud kui Olafiga veidi mängisin, käras küll :). Btw op's võid www. ära muuta eu, lihtsalt kindluse mõttes, enamus siin mängivad ilmselt siiski eu serveris.
Imperia

Postby asd » Sat Apr 23, 2011 2:07 pm

Ma ei mängi olafiga enam..
Nüüd mängin ainult vladimiriga, kui võimalus on. :D
Image
asd
Moderaator

Postby Alvin » Sat Apr 23, 2011 2:22 pm

m2ngisin yhe korra seda m2ngu... nagu - too easy lihtsalt. No creep pull, no deny, 10/0 ashe tuimalt. Lane control concept pmst ei eksisteeri, gankida yli lihtne :S
Alvin

Postby Rix » Sat Apr 23, 2011 2:23 pm

ühega mängimine tüütab ära mingi hetk ja siis hakkad uusi proovima. Alguses ongi, sul vaja leveleid ja IP'd, kuid kui 30 saad, siis on sul vaja juba korralikku tiimi, tiimitööd ja igale mängijale laskub roll, mida ta peab seal täitma. Low levelites on vaja lihtsalt damage üles ajada ja esimest ettejuhtuvat killida ... kuid tegelikult on see äraütlemata raske ja kiire mäng, kus tuleb tohutult suhelda jms. Kui ikka on juba terve tiim AP, ei saa sa Vladi mängida, kui sa tahad lõpuks ka võita.

Ma ei mängi nii aktiivselt ise, et mingit ranki teha. Ühe solo tegin prooviks WW'ga jungledes, võitsin.
Ühe 5 vs 5 olen kah teinud, kah võitsin. Mängisin esimest korda elus Jarvan 4'ja, kuna oli vaja melee dps'i. See oli just lahti ja kui mäng hakkas, hakkasin skille lugema. Õnneks ei rikkunud ultides meie tiimitööd liiga palju ära. :lol:

Aga jah, ise olen, rohkem kui teisi, mänginud WW jungle, Shen kui tank, Tristana kui dps, Veigar-ryze-el blance kui nukerid, proovinud ka supporte, kuid eriti ei istu. Yi'd ja muud odavad kah olemas, kuid tunnen end kindlamini kui on olemas kas point stun või mingi põgenemise ability. Üldiselt usun, et saaks pea kõigiga hakkama.

Kavatsen proovida järgmiseks Gragas ja Trynd.

//Alvin, eks esmamulje on vägagi määrav, kuid need asjad nii lihtsalt ka ei käi.

//asd, loodi jah mingi eesti kommuuni taolist, kuid nad vist ei viitsi enda reklaamimisega väga tegeleda. Muidu seal päris palju aktiivseid inimesi ja tippaegadel oli chatis üle 20 nime, kõik eestlased, kõik 30.

http://league.planet.ee/ kel huvi. Seal infot ka selle 1 vs 1 turniiri kohta.
Rix

Postby Imperia » Sat Apr 23, 2011 2:41 pm

Alvin wrote:m2ngisin yhe korra seda m2ngu... nagu - too easy lihtsalt. No creep pull, no deny, 10/0 ashe tuimalt. Lane control concept pmst ei eksisteeri, gankida yli lihtne :S

Küllaltki loogiline, et kui omad eelnevat kogemust RTS mängudes ja mängid lv 1 peal mingite bobidega, on sul nende ees eelis. Korralikud võistluslikud mängud tulevad rankedis, normal on lebo lõpuni välja.
Imperia

Next

Return to Arvutimängud