Matiz.I - Cruise Mode

Muusika jutud siin

Matiz.I - Cruise Mode

Postby EUMrecords » Mon May 30, 2011 6:32 am

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VngOCn0tlr0[/youtube]
Record Label: EUM Records - http://eum.ee/records/
Soon available on digital stores.
EUMrecords

Advertisement

Re: Matiz.I - Cruise Mode

Postby Wookie » Mon May 30, 2011 11:23 am

EUMRecords, palun pane kõik lood mis sinu produtsendi v mdea mis asja läbi käind on ühte teemasse.
Kjuub wrote:sa olid see deformeerunud sõrmega dj, kes kunagi okastraadi otsa jooksis ja nutma hakkas?

Image
Wookie
Moderaator

Postby EUMrecords » Mon May 30, 2011 10:46 pm

Ja sellisel juhul tagasisidet saame kuidas?
Valmis produktsioon peaks ikka eraldi teemana käima, et oleks võimalik teistel foorumlastel tagasisidet anda.
Kuna tegemist on labeliga, siis esindatud stiilid on väga erinevad. Sinu väite järgi peaks sellisel juhul iga postitaja ennem selgeks tegema, kuhu labelisse või mis publisheri organisatsiooni lugu kuulub ja siis selle loo vastavasse teemasse postitama - kas sa ei arvan, et nii tekib üks suur segadus?
Kas sa oskaksid otsida Lady Gaga või Jennifer Lopezi loomingut "Universal" teema alt?
EUMrecords

Postby arTer » Mon May 30, 2011 10:52 pm

EUMrecords wrote:Ja sellisel juhul tagasisidet saame kuidas?

Foorumipostituste näol.
arTer

Postby EUMrecords » Tue May 31, 2011 6:32 am

arTer wrote:
EUMrecords wrote:Ja sellisel juhul tagasisidet saame kuidas?

Foorumipostituste näol.

Kas sa ise kujutad ka ette, kui ebamugav on tagasisidet lugeda teemast kuhu olen postitanud lõpuks ala 40 lugu? Foorumi kasutamine peaks olema mugav, hetkel üritate te asja teha suhteliselt ebamugavaks. Ma ei saanud vastust oma eelmise postituse teisele poolele.
EUMrecords

Postby Wookie » Tue May 31, 2011 9:12 am

Kahjuks ma ei otsi Lady Gaga või Jennifer Lopezi loomingut kuskilt alt. Pane enda tehcno ja trance palun ühte teemasse, nagunii siit erilist vastukaja ei saa.
Kjuub wrote:sa olid see deformeerunud sõrmega dj, kes kunagi okastraadi otsa jooksis ja nutma hakkas?

Image
Wookie
Moderaator

Postby EUMrecords » Tue May 31, 2011 12:09 pm

Kas sa tõesti oled nii rumal, et ei saanud minu lause mõttele pihta? Lady Gaga ja Jennifer Lopez olid näited, et ka vähem muusikaga kursis olev inimene teemale pihta saaks (labeli nime alt ei oska keegi lugusi otsida). Kui sa oleksid tähelepanelikum foorumlane, siis paneksid tähele, et esimene postitatud lugu ei olnud techno ega trance vaid dubstep! Ja kui ma siit foorumist niikuinii erilist vastukaja ei saa, siis ei ole mul siia foorumisse rohkem asja ka! Sellise attitudega te seda foorumit uuesti ülesse ei ehita. EDU!
EUMrecords

Postby sreks » Tue May 31, 2011 1:04 pm

Selle loo "miski" jäi mul küll kuulmata. Saan aru, et EUM´i all on ikka jubepalju noori wannabe produtsente, kes üritavad end tõestada. Ja ma ei ütlegi, et see kutt seda halvasti tegi aga see lugu oli küll liiga monotoone.

Wookie wrote:Kahjuks ma ei otsi Lady Gaga või Jennifer Lopezi loomingut kuskilt alt. Pane enda tehcno ja trance palun ühte teemasse, nagunii siit erilist vastukaja ei saa.

Ürita olla lits!
retired
sreks

Return to Muusika