Probleem helikaartiga(arvatavasti)

Kõiksugu arvutialased küsimused/õpetused

Probleem helikaartiga(arvatavasti)

Postby juasal » Thu Jan 05, 2012 5:27 pm

Tere! Minul selline probleem, et peale Windows 7-me installimist ei tööta millegipärast mikrofoni(üleüldse) ja kõlari(esituse) auk eestpoolt, arvuti tagant töötab. Kui oli Windows XP sai kasutada mikrofoni ja mikrofonil midagi viga ei ole. Äkki keegi oskab öelda milles probleem?
juasal

Advertisement

Re: Probleem helikaartiga(arvatavasti)

Postby Wookie » Thu Jan 05, 2012 5:27 pm

Install drivers..
Kjuub wrote:sa olid see deformeerunud sõrmega dj, kes kunagi okastraadi otsa jooksis ja nutma hakkas?

Image
Wookie
Moderaator

Postby juasal » Thu Jan 05, 2012 5:28 pm

Olen proovinud, aga ma ei leia enda helikaartile.
juasal

Postby .-=Z=-. » Thu Jan 05, 2012 5:48 pm

auk eest peaks olema emaplaadi draiveriga ehk seotud, mikri jaoks vaata "recording devices" üle (parem klõps all paremal kõlari peal ja sealt recording devices)

üldiselt on helikaart ka intregeeritud, ehk driveri leiad emaplaadi tootja kodulehelt :)
I hope this post made you smile.
And if not, i really don't give a fuck.
.-=Z=-.

Postby juasal » Thu Jan 05, 2012 6:11 pm

.-=Z=-. wrote:auk eest peaks olema emaplaadi draiveriga ehk seotud, mikri jaoks vaata "recording devices" üle (parem klõps all paremal kõlari peal ja sealt recording devices)

üldiselt on helikaart ka intregeeritud, ehk driveri leiad emaplaadi tootja kodulehelt :)

Recording Devices-i alt ei näita mikrofoni. Arvan, et ehk siis draiveri viga aga kuidas ma oma emaplaadi nime teada saan?
juasal

Postby riki2 » Thu Jan 05, 2012 7:30 pm

Bass is the low rumble deep sounds the one the neighbours complain about and treble is the high clear sound the cat makes when you kick it.
riki2

Postby .-=Z=-. » Thu Jan 05, 2012 10:35 pm

juasal wrote:
.-=Z=-. wrote:auk eest peaks olema emaplaadi draiveriga ehk seotud, mikri jaoks vaata "recording devices" üle (parem klõps all paremal kõlari peal ja sealt recording devices)

Recording Devices-i alt ei näita mikrofoni. Arvan, et ehk siis draiveri viga aga kuidas ma oma emaplaadi nime teada saan?

teed kasti küljepealt lahti ja vaatad :D (või siis mingi programm)

recording device aknas vajuta parem klõps, ning pane linnuke ette, et näitaks "disabled devices" ja "disconnected devices" kas siis ilmub mikker kuskile?
I hope this post made you smile.
And if not, i really don't give a fuck.
.-=Z=-.

Postby juasal » Fri Jan 06, 2012 1:56 pm

.-=Z=-. wrote:
juasal wrote:

teed kasti küljepealt lahti ja vaatad :D (või siis mingi programm)

recording device aknas vajuta parem klõps, ning pane linnuke ette, et näitaks "disabled devices" ja "disconnected devices" kas siis ilmub mikker kuskile?

Ei
juasal

Postby Almighty Treax » Tue Feb 07, 2012 12:42 am

ah kui ta ise ple seal kuskil pannud linnukest siis default ei ole sellist kala.
Sul on vale driver peal juhul kui paneelid ei toetu eraldi audio mootoritele.
http://majorgeeks.com/download4181.html

tõmba see ja vaata mis helikaart sul. Kui ei saa infi sellekohta siis ehk emaplaadi suudab ikka tuvastada.
Küll me leiame siis sulle ka õige driveri :)
See on Esimene rida.
See on Teine rida.
See on Kolmas rida.
Viiendat rida ma ei tee.
Almighty Treax

Return to IT küsimused/õpetused