Mendile vahele jäämine.

Naljakad jutud ning juhtumised, mis võiksid ka teistele huvi pakkuda

Mendile vahele jäämine.

Postby Wookie » Sat Apr 23, 2011 9:03 pm

Esimene osa

13. Aprill algas sündmuste käik pihta.
14. Aprill kirjutasin sellise teksti

Igastahes Päev kui selline ei tundunud et saab perse minna sest, sai käidud mini seltskonnaga bowlingut mängimas, suts smogetud ning loomulikult ka kossu mängitud. Kuskil kell 8 hakkas õlle joomine koos kerge joindiga mis oli alles veel. Tegime sõbraga veel veits kossu ja mõtlesime, et sitta kah lendame Jägala Joale. Mõeldud tehtud, ennem oli vaja muidugi kerge pilvens milvens sebida, et sõit leedim oleks. Igastahes saime asjatatud hakkasime sõle tn mõõda tagasi mustamäe kanti sõitma ja ops sinine-punane-sinine vilkurt vilgub selja taga. Oi mis para kohe. Pidasime auto kinni ja mendid tulid kõrvale kohe raisk lube küsima. Vastasin neile, et kulla kallis herr Policeman mul ei ole sellist asja nagu juhiluba, mul pole isegi ID-kaarti sest mul rahakott kuskile 7me maa ja mere taha läinud. Anywayzz mendi nina oli nagu jahikoeral raisk. Tundis juba meetri kaugusele, et 4-5 õlle hais käis ülepea. Sõber istus taga, vend oli nii kuss midagi ei öelnud. Anyway pandi mind mendi bussi kongi ning hakati sõbraga pistiitama. Kuskil 10 min hiljem sõber ka mul seal kongis, räägime ja arutame 1 hetk vaatame, tra vennad teevad ilma loata läbiotsimist. Tra koputasin karjusin, kedagi eriti ei süganud :D. Tuli teine mendi auto ka kuigi mdea miks, keegi mentidest ütles, näe see on see parõõga. Nägime kuidas pisike putukas tee pealt ära viidi ja meiega võeti ühine suund Sõle tn 65 asuvasse mega super luks mendi spasse. Seal tehti teine alkotest ikka ei olnud kõik nii roosiline nagu tundus. Mendid muidugi hakkasid seal midagi suruma ka a no nende kangelaste seaduse nägemusest hiilisin mina igastahes kõrvale ja panin kohati nad ikka nii viisakalt paika ära, et lust oli kohe vaadata kui vendadel punakas jume näkku tuli :D:D. Plate kaaslaseks oli mul norskav venelane kellele ma tahtsin hambasse panna, sest türa no magada ei saa. Kainer on nagu magamiseks ja kaineks saamiseks, ma läksin rohkem purju ja närvi. Mendid ka midagi ei tee selle peale, isegi ei suudetud adekvaatselt õelda, et näed sa oled siin veel nii kaua. Kell 6 hommikul tehti uks lahti Martin tule kaasa. Tegime siis viimased ütlused, vaatasime isiklikud asjad ka üle ning kõik klappis. Kuskil 10 min hiljem sai sõber välja. Mõtlesime mis teeme raisk. Läksime minu juurde tegime kohvi ja suitsu ning mõtlesime, et peaks varsti autole järgi minema. Aga kujutate ette, et see autoparkla oli paljassaares mis on üprisgi väga kaugel :D. Teel sinna kohtusime enda meeletute fännidega mupo liinides. Sai sealt ka 1 protokoll koju kaasa võetud, kuigi joppas veits sest trahv tuli ainult 16 euri plus see oli normaalne mupo ja andis suitsu ka mulle. Pervo mupo oli ka hakkas katsuma arvas, et panen jooksu raudselt. Minu reaktsioon oli jumala hea c(: nimelt laususin talle "türa kes andis sulle õiguse mind katsuda, mis kuradi õigusega sa katsud. mul niigi sitt päev türa hoia eemale minust" ei tea nüüd õelda kas oli sõna-sõnalt nii või ei olnud. Pead ei anna. Jõudsime sinna kuradi parklasse ja ostsime auto välja, 45 euri läks selle peale. :/

Teise osa lisan niipea kui saan mahti millegi pikema kirjutamiseks.
Kjuub wrote:sa olid see deformeerunud sõrmega dj, kes kunagi okastraadi otsa jooksis ja nutma hakkas?

Image
Wookie
Moderaator

Advertisement

Re: Mendile vahele jäämine.

Postby NopriTalu » Sat Apr 23, 2011 11:17 pm

Mingi panovend oled?
NopriTalu

Postby Sten » Sun Apr 24, 2011 12:08 am

Ahju sa, et popsus peaga autoga sõidad.
Sten

Postby arTer » Sun Apr 24, 2011 2:38 pm

Kõik on küll tore ja lahe, aga meelemürgid ja auto peaks lahus hoidma tõesti.
arTer

Postby .-=Z=-. » Sun Apr 24, 2011 9:54 pm

ei wookie, minemeelest olid üliäge vend, mhmh ise teeks ja käituks samamoodi
I hope this post made you smile.
And if not, i really don't give a fuck.
.-=Z=-.

Postby Wookie » Mon Apr 25, 2011 10:27 am

Nii ma nüüd kirjutan lühidalt sellest teisest vahele jäämisest.

Algas asi lasnamäelt kust saime natukene smoge. Lendasime laks öikale seal oli asi timmis, kerge piip ja jutuke. Õikal kiskus igavaks ära lendasime edasi kesklinna, et sõpra ära viia. Parkisime alguses lastemaailma ette. Oleks teadnud, et seal kandis on reid ja kõik puhuvad oleks asi ehk teistmoodi lõppenud ja asukoht ka teine olnud. Igastahes mulle seal istuda ei meeldinud ja hakkasin sõitma kalev spa poole mõõda toompuiesteed. Istud foori taga vaatan ment kõrval :/. Foor läks roheliseks alustasin gaasi vajutamist vaevalt oli 20 sees kui ment juba vilkuritega taga oli. Peatasin auto ootasin siis, hakkasin juba küsima mille eest siis peatatakse. Vastus oli julm keera aken alla puhu. Puhusin 0i viidi sinna mendiauto kongi istusin seal. Sõbrad panid jooksu :D. Siis öeldi, jälle oled sa kanepit teinud. Ma mingi kuule mida sa ajad 2 tundi tagasi tegin alles. Siis noh wismarisse kerge reisike, narkotestid mõllud värgid. Hea oli see, et ei pidanud hakkama seal noksi taga ajama ja pigistama, et tilgad välja tuleks, kuna kuse häda oli metsik raisk. Sai seal asjad ära aetud tagasi auto juurde, vaatasin jälle kuidas nunnukas ära teisaldati, meel lõi nii mõruks :(. Kell 12 panin jala maha kolde pst 65 politseis. Seal tehti mulle 1 protokoll smogemise eest. Siis viidi arestikasse. Seekord joppas olin üksi alguses seal. Mingine öösel mdea mis kell toodi mingi vene vanamees kes kehakeelega näitas täispeaga juhtimist. Kell 13.10 sain ma välja sealt, tuli teine politseiauto viidi mind rahumäele kriminaaluurijaga kokku saama. Tema siis uuris ja puuris kõige tähtsam asi on ikka see, et ma kahetsen tehtut. Nüüd on ainult oodata kuni asi jõuab prokurööri kätte ja siis näeb edasi mis saab.
Kjuub wrote:sa olid see deformeerunud sõrmega dj, kes kunagi okastraadi otsa jooksis ja nutma hakkas?

Image
Wookie
Moderaator

Postby Dookie » Mon Apr 25, 2011 11:06 am

ei oskagi muud õelda, kui et paras snõrr oled küll selle koha pealt.
Dookie

Postby Sten » Mon Apr 25, 2011 6:33 pm

Keskkütte ahju sa, et popsus peaga veelkord autoga sõitsid.
Sten

Postby asd » Mon Apr 25, 2011 6:45 pm

Sten stfu :D

Ega ta ainuke pole.
R3mka samasugune
Image
asd
Moderaator

Postby Sten » Mon Apr 25, 2011 7:16 pm

Mõlemad ahju siis.
Sten

Postby .-=Z=-. » Mon Apr 25, 2011 7:44 pm

kõik kes popsus või alko või mis iganes aine all sõidavad, AHJU JA SEEPI, küüriks oma peed küll

imo kõige debiilsem veel, umb et sa kirjutad ja uhkustad, et oi kui fun
paar aastat veel, siis võibolla tuleb mõistus pähe ja kahetsed :|
.-=Z=-.

Postby NopriTalu » Mon Apr 25, 2011 8:56 pm

.-=Z=-. wrote:kõik kes popsus või alko või mis iganes aine all sõidavad, AHJU JA SEEPI, küüriks oma peed küll

Loodame, et ta sõidab oma buumeri vastu pihlakat sodiks ja ise hukkub sündmuskohal!
NopriTalu

Postby .-=Z=-. » Mon Apr 25, 2011 9:30 pm

NopriTalu wrote:
.-=Z=-. wrote:kõik kes popsus või alko või mis iganes aine all sõidavad, AHJU JA SEEPI, küüriks oma peed küll

Loodame, et ta sõidab oma buumeri vastu pihlakat sodiks ja ise hukkub sündmuskohal!

loodame et sõidab oma 3 head sõpra ja sõbranna kutuks, siis natuke aega mõelda, enne kui kuskilt alla hüppab ;)
ette võiks jääda veel mingi noored neiud väikeste lastega, paar jalgratturit ja üks koer
.-=Z=-.

Postby Rix » Mon Apr 25, 2011 9:37 pm

Kui ma sellised asjad ära teeks, häbeneks ma ennast terve maailma ees kusagil pimedas nurgas, mitte ei tuleks sellest avalikku foorumisse uhkustama.
Rix

Postby biochemical » Mon Apr 25, 2011 9:57 pm

Rix wrote:Kui ma sellised asjad ära teeks, häbeneks ma ennast terve maailma ees kusagil pimedas nurgas, mitte ei tuleks sellest avalikku foorumisse uhkustama.

+1.
Ma ei tea miks sellist sitta rääkida üldse, mõtled, et oled nüüd gängster v
Image
biochemical
Moderaator

Next

Return to Huvitavad jutud, juhtumised