by Wookie » Sat Apr 23, 2011 9:03 pm
Esimene osa
13. Aprill algas sündmuste käik pihta.
14. Aprill kirjutasin sellise teksti
Igastahes Päev kui selline ei tundunud et saab perse minna sest, sai käidud mini seltskonnaga bowlingut mängimas, suts smogetud ning loomulikult ka kossu mängitud. Kuskil kell 8 hakkas õlle joomine koos kerge joindiga mis oli alles veel. Tegime sõbraga veel veits kossu ja mõtlesime, et sitta kah lendame Jägala Joale. Mõeldud tehtud, ennem oli vaja muidugi kerge pilvens milvens sebida, et sõit leedim oleks. Igastahes saime asjatatud hakkasime sõle tn mõõda tagasi mustamäe kanti sõitma ja ops sinine-punane-sinine vilkurt vilgub selja taga. Oi mis para kohe. Pidasime auto kinni ja mendid tulid kõrvale kohe raisk lube küsima. Vastasin neile, et kulla kallis herr Policeman mul ei ole sellist asja nagu juhiluba, mul pole isegi ID-kaarti sest mul rahakott kuskile 7me maa ja mere taha läinud. Anywayzz mendi nina oli nagu jahikoeral raisk. Tundis juba meetri kaugusele, et 4-5 õlle hais käis ülepea. Sõber istus taga, vend oli nii kuss midagi ei öelnud. Anyway pandi mind mendi bussi kongi ning hakati sõbraga pistiitama. Kuskil 10 min hiljem sõber ka mul seal kongis, räägime ja arutame 1 hetk vaatame, tra vennad teevad ilma loata läbiotsimist. Tra koputasin karjusin, kedagi eriti ei süganud

. Tuli teine mendi auto ka kuigi mdea miks, keegi mentidest ütles, näe see on see parõõga. Nägime kuidas pisike putukas tee pealt ära viidi ja meiega võeti ühine suund Sõle tn 65 asuvasse mega super luks mendi spasse. Seal tehti teine alkotest ikka ei olnud kõik nii roosiline nagu tundus. Mendid muidugi hakkasid seal midagi suruma ka a no nende kangelaste seaduse nägemusest hiilisin mina igastahes kõrvale ja panin kohati nad ikka nii viisakalt paika ära, et lust oli kohe vaadata kui vendadel punakas jume näkku tuli

:D. Plate kaaslaseks oli mul norskav venelane kellele ma tahtsin hambasse panna, sest türa no magada ei saa. Kainer on nagu magamiseks ja kaineks saamiseks, ma läksin rohkem purju ja närvi. Mendid ka midagi ei tee selle peale, isegi ei suudetud adekvaatselt õelda, et näed sa oled siin veel nii kaua. Kell 6 hommikul tehti uks lahti Martin tule kaasa. Tegime siis viimased ütlused, vaatasime isiklikud asjad ka üle ning kõik klappis. Kuskil 10 min hiljem sai sõber välja. Mõtlesime mis teeme raisk. Läksime minu juurde tegime kohvi ja suitsu ning mõtlesime, et peaks varsti autole järgi minema. Aga kujutate ette, et see autoparkla oli paljassaares mis on üprisgi väga kaugel

. Teel sinna kohtusime enda meeletute fännidega mupo liinides. Sai sealt ka 1 protokoll koju kaasa võetud, kuigi joppas veits sest trahv tuli ainult 16 euri plus see oli normaalne mupo ja andis suitsu ka mulle. Pervo mupo oli ka hakkas katsuma arvas, et panen jooksu raudselt. Minu reaktsioon oli jumala hea c(: nimelt laususin talle "türa kes andis sulle õiguse mind katsuda, mis kuradi õigusega sa katsud. mul niigi sitt päev türa hoia eemale minust" ei tea nüüd õelda kas oli sõna-sõnalt nii või ei olnud. Pead ei anna. Jõudsime sinna kuradi parklasse ja ostsime auto välja, 45 euri läks selle peale. :/
Teise osa lisan niipea kui saan mahti millegi pikema kirjutamiseks.
Kjuub wrote:sa olid see deformeerunud sõrmega dj, kes kunagi okastraadi otsa jooksis ja nutma hakkas?